Tekstblog: een onafhankelijk, online platform voor tekst- en communicatieprofessionals

 

Tekstblog is een onafhankelijk, online kennisplatform voor tekst- en communicatieprofessionals. We geven bezoekers de mogelijkheid om artikelen te publiceren en met elkaar te discussiƫren. Tekstblog is echter niet verantwoordelijk voor bijdragen van bezoekers en kan hiervoor ook niet aansprakelijk worden gesteld. Bovendien zijn reacties de meningen van de schrijvers. Deze geven dan ook op geen enkele manier de standpunten of denkwijze van Tekstblog weer. Daarnaast is Tekstblog niet verantwoordelijk voor eventueel auteursrechtelijk beschermd materiaal dat bezoekers op deze website plaatsen.

Tekstblog besteedt veel aandacht aan het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Tekstblog aanvaardt daarom geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die op welke manier dan ook is ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van informatie op deze website.

Tot slot geeft Tekstblog ook links naar andere websites, maar is niet aansprakelijk voor de privacypraktijken en de inhoud ervan.