Tekstblog: een onafhankelijk, online platform voor tekst- en communicatieprofessionals

 

Het Taalcongres
Datum: 2012-02-14
Tijd: 8:30-18:00
Locatie: De Meervaart, Amsterdam
Website: http://www.hettaalcongres.nl/

Omschrijving: Je schrijft dagelijks content. Voor een Facebookpagina, website of relatiemagazine. Voor een krant, vakblad of app. Natuurlijk schrijf je goed. Zoals je dat al jaren doet. Maar de lezer verandert, en het medialandschap ook.

Gun jezelf daarom een opfrisdag! Scherp jouw schrijfvaardigheden aan tijdens praktische workshops naar keuze en inspirerende lezingen van taalkenners. Tijdens Het Taalcongres draait alles om taal, tekst en schrijven.

De dag begint en eindigt met boeiende optredens over taal. Maak daarnaast jouw keuze uit maar liefst zestien workshops, zoals storytelling, speechschrijven, framing, journalistiek schrijven, columns & blogs schrijven, schrijven voor Google en commercieel schrijven. Raak geïnspireerd door goede en minder goede voorbeelden uit de praktijk. Natuurlijk krijg je ook schrijfoefeningen en zo mogelijk feedback op jouw technieken.

Iedere communicatieprofessional, (web)redacteur en zzp’er in de journalistiek of communicatie is welkom. Het Taalcongres is een inspiratie- en doe-dag voor iedereen die professioneel schrijft of redacteuren aanstuurt. Ontmoet collega’s uit het vak en wissel kennis en ervaringen uit.

Ben je een vroege vogel en op zoek naar een nieuwe baan of opdracht? Kom dan nog voor het programma begint langs voor een speeddate met de mensen van [De Redactie]. We maken graag kennis met enthousiaste redacteuren en communicatieprofessionals. Vergeet je jouw cv niet mee te nemen?