Tekstblog: een onafhankelijk, online platform voor tekst- en communicatieprofessionals

 

Op Tekstblog ontmoet je andere tekst-en communicatieprofessionals om kennis te delen en te discussiƫren. Deze ontmoetingen blijven leuk en interessant als iedereen die reageert op bijdragen van anderen zich aan 6 eenvoudige gedragsregels houdt.

  1. Tekstblog is onafhankelijk. Natuurlijk mag je laten zien wie je bent, waar je werkt en wat je specialisme is. Maar maak niet overmatig reclame voor jezelf, je bedrijf of organisatie. Laat zien wat je weet en inspireer andere bezoekers, dan komen eventuele opdrachten of afspraken vanzelf wel.
  2. Houd je aan het onderwerp en respecteer de mening van anderen, ook al ben je het daar niet mee eens. Geef discussies de ruimte, want wie weet levert de invalshoek van een ander nog bruikbare inspiratie op.
  3. Meningen en stellingen komen niet zomaar uit de lucht vallen. Lever een zinvolle bijdrage aan de discussie en onderbouw je reactie met goede argumenten. Gebruik je uitspraken van iemand anders? Vermeld dan ook de bron.
  4. Pesterijen, boze reacties en scheldwoorden horen niet thuis op Tekstblog. Lezen we toch zulke reacties, dan verwijderen we die direct. Merk je dat een discussie onaardig wordt? Laat het de redactie weten.
  5. Zie je een spelfout, stomme vraag of nutteloze reactie? Blijf beleefd en corrigeer anderen niet op kleine fouten. Vergissingen zijn menselijk.